Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivoimaisen asiakaskokemuksen

 

Monipuolista ja tehokasta lastinkäsittelyä Länsi-Suomen alueella

Nopeaa ja luotettavaa kuormankäsittelyä

Meri-Porin Kuormaus Oy on monipuolista koneurakointia harjoittava yritys, jonka kotipaikka on Pori. Yli 40 toimintavuoden aikana olemme erikoistuneet lastinkäsittelyyn, tehdaspalveluun sekä vuokrakonepalveluun, joita tarjoamme eri alojen teollisuusyrityksille.

Maantieteellinen keskittyminen Länsi-Suomen alueelle mahdollistaa asiakkaittemme monipuolisen ja tehokkaan palvelemisen. Autamme asiakkaitamme samalla myös keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Meillä on käytössämme monipuolinen konekanta sekä asiakkaille sopivimmat ja kustannustehokkaimmat koneet. Pyrimme ympäristöpäästöjen minimoimiseen kaikessa toiminnassamme.

Lastinkäsittelyn palveluita jo yli 40 vuotta

Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua yli 40 vuoden kokemuksella. Yritystoimintamme juuret ulottuvat aina vuoteen 1973 saakka, jolloin yrityksemme perustaja haki luvan elinkeinon harjoittamiseen. Yritysmuoto muutettiin osakeyhtiöksi keväällä 1987.

Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme tuntee uusimmat ja tehokkaimmat kuorman- ja lastinkäsittelyn menetelmät. Panostamme henkilökuntamme työtyytyväisyyteen, mikä varmistaa työn laadukkuuden ja korkean asiakastyytyväisyyden. Panostamme työturvallisuuteen ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meri-Porin Kuormaus Oy palvelee asiantuntevasti, kun kyse on lastinkäsittelystä, tehdaspalvelusta tai konevuokrauksesta.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!