Tehdaspalvelut

Tarjoamme monipuolisia kuormankäsittely-, tehdaspalvelu- ja vuokrakonepalveluja

Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivoimaisen asiakaskokemuksen

MP Logistiikka on monipuolista koneurakointia harjoittava yritys, jonka kotipaikka on Pori. 50 toimintavuoden aikana olemme erikoistuneet lastinkäsittelyyn, tehdaspalveluun sekä vuokrakonepalveluun, joita tarjoamme eri alojen teollisuusyrityksille.

 

Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Meillä on käytössämme monipuolinen konekanta sekä asiakkaille sopivimmat ja kustannustehokkaimmat koneet. Pyrimme ympäristöpäästöjen minimoimiseen kaikessa toiminnassamme.

 

Lastinkäsittelyn palveluita jo 50 vuotta

Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua 50 vuoden kokemuksella. Yritystoimintamme juuret ulottuvat aina vuoteen 1973 saakka, jolloin yrityksemme perustaja haki luvan elinkeinon harjoittamiseen. Yritysmuoto muutettiin osakeyhtiöksi keväällä 1987.

 

Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme tuntee uusimmat ja tehokkaimmat kuorman- ja lastinkäsittelyn menetelmät. Panostamme henkilökuntamme työtyytyväisyyteen, mikä varmistaa työn laadukkuuden ja korkean asiakastyytyväisyyden. Panostamme työturvallisuuteen ja kehitämme sitä jatkuvasti.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

MP Logistiikka palvelee asiantuntevasti, kun kyse on lastinkäsittelystä, tehdaspalvelusta tai konevuokrauksesta.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!